fredag 1 april 2011

Resultat av vår fritidsenkät

En enkät om fritids har gått hem till alla föräldrar, men vi ville även veta vad barnen tycker om vår verksamhet och gjorde en egen enkät som nu har sammanställts.

Här följer en presentation av frågorna och vad eleverna i genomsnitt har svarat.

  1. Hur trivs du på fritids? Ange 1-5 där 1 är uselt och 5 är superbra. Genomsnittet av barnens svar är 4.
  2. Vad tycker du mest om att göra på fritids?  Här finns det många olika svar men gympa, data och bygga är de mäst förekomande svaren.
  3. Har du kompisar på fritids? Här har samtliga svarar ja på frågan.
  4. Vad tycker du om våra fritidsmöten? Här finns den största kritiken. Det är tråkigt och störigt men många förstår ändå att de är viktiga.
  5. Känner du att du som barn får vara med och bestämma över vad vi gör på fritids? Här svarar den största delen (11 av 18) att de tycker att de får vara med och bestämma över vad vi gör och  (5) att de får bestämma ibland, (1) att man inte får vara med och bestämma.
  6. Vad tycker du om våra utflykter? Bra och roligt svarar 9 barn och bra i bland svarar 4 och tråkigt svarar 2 barn,(3) inget svar.
  7. Vad tycker du om våra teknikprojekt? Här är alla som varit med på torsdagarna positiva.
  8. Finns det något annat som du skulle vilja göra på fritids? Här svarar nästan alla nej på frågan men några svarar vet ej. Vi har också fått några förslag på saker som vi redan gör men de vill göra mer av.
  9. Finns det något som skulle kunna bli bättre på fritids? 7 barn svarar nej på frågan. Andra svar var att det skulle vara lugnare, bättre fritidsmöten, mer byggande, bättre städning, sluta svära och vara snällare mot varandra.
Vi har fått bra svar och bra kritik om hur vi ska fortsätta jobba på Apollo.

1 kommentar:

  1. Angående Sunny Beach ni rekomderar en taxi

    Tosco han är en bantit han lurar sin kunder

    själ pengar och varor Ta bort dekalen Apollo

    från hans bil och ge han sparken för ert bästa

    annars får ni dålig recume för Sunny Beach och

    mister kunder akta er för massmedia Svante/Kangos

    SvaraRadera